Skip to main content

Příklady webových stránek vyvinutých pomocí Drupalu.

Opravdu, Drupal je více než jen jednoduchý správce obsahu; je to platforma pro správu obsahu. S Drupalem máte schopnost vyvinout svůj vlastní systém správy obsahu podle svých konkrétních potřeb.
Seda Aktepe
Seda Aktepe
4 min. read
drupal-ile-gelistirilmis-site-ornekleri

Opravdu, jako tak flexibilní a výkonná platforma pro správu obsahu byl Drupal preferován mnoha velkými korporacemi a organizacemi. Stejně jako uznávané instituce po celém světě, existují jistá kritéria a kvalifikace, která jistě zvažujete při výběru platformy pro správu obsahu.

Při výběru systému pro správu obsahu může být mnoho faktorů, ale nejdůležitějšími jsou bezpečnost, flexibilita, výkon a podpora komunity. Některé organizace uvedené níže také věnovaly pozornost podobným kritériím při výběru své webové infrastruktury.

Bílý dům

Ano, čtete správně. Oficiální webová stránka Bílého domu, https://www.whitehouse.gov/, byla vybudována pomocí Drupalu, a toto rozhodnutí v té době výrazně posílilo komunitu Drupalu. S ohledem na globální vztahy je bezpečné říci, že oficiální webová stránka Bílého domu je nejvýznamnější z hlediska bezpečnosti. Přechod Bílého domu na Drupal motivoval mnoho veřejných i soukromých institucí k rozhodnutí migrace své infrastruktury na Drupal. Drupal je považován za jednu z nejbezpečnějších webových platforem.

NASA

Máte naprostou pravdu! Když byste byli dotázáni na globálně významnou instituci, NASA by byla nepochybně odpověď. NASA také použila Drupal pro front-end svých webových stránek. Jinými slovy oficiální webová stránka NASA byla vyvinuta pomocí Drupalu. Mluvíme o složité webové stránce s vysokým objemem obsahu a několika uživateli přispívajícími k ní, stejně jako o systému oprávnění pro publikování obsahu podle rolí v rámci této složitosti. Tato webová stránka byla vyvinuta pomocí frameworku Drupal. Drupal vám umožňuje budovat systémy, které mohou splňovat velmi různorodé potřeby, téměř jako skládání LEGO kostek. Drupal je považován za nejflexibilnější webovou platformu, kterou lze použít.

Grammy Awards

Představte si webovou stránku, která obsluhuje stabilní počet návštěvníků 364 dní v roce, ale jeden den v roce ji navštíví celý svět a nesetkáte se s žádným zpomalením nebo problémy s přístupem. To je přesně to, jaká je grammy.com. Webová stránka obsahuje oznámení o světoznámých cenách Grammy a obsahuje bohaté informace. Byla vyvinuta pomocí frameworku Drupal. Drupal je nepochybně nejrychlejší webovou platformou, kterou lze použít.

Kromě těchto tří uvedených příkladů můžete přistupovat k dalším webovým stránkám vyvinutým s pomocí Drupalu na následující adrese: http://drupal.com/showcases. Navíc můžete najít informace o celém procesu, od plánování po nasazení, a zkušenostech spojených s webovými stránkami vyvinutými s pomocí Drupalu na adrese: https://www.drupal.org/case-studies.

Skvěle, můžete přistupovat k projektům založeným na Drupalu, které jsme vyvinuli, z našeho odkazu na reference na našem webu.

Our Offices

Drupart Locations

Naše oddělení

London

151 West Green Road, London, England

442038156478

[email protected]

Drupart R&D

GOSB Teknopark Hi-Tech Bina 3.Kat B3 Gebze - KOCAELİ

+90 262 678 8872

[email protected]

Newark

112 Capitol Trail Suite, A437 Newark DE, 19711

+17406666255

[email protected]

Wiesbaden

Hinterbergstraße 27
65207 Wiesbaden
Deutschland

+49 (0) 6151 – 492 70 23

[email protected]